+99871 240-58-50 +99895 144-58-50 info@ankarakebap.uz
10:00-23:00

Ayran

Ayran — bu ajoyib turk ichimlikini sinab ko’ring. Bu juda tetiklantiruvchi, mazali va foydali. Ayran turkiy yogurtidan tayyorlanib, uni suv va tuz bilan artib yuboradi.

Davomi...

Ko'mir qahvasi

Turk qahvasi — kichkina stakanlarda xizmat qiladigan qora juda kuchli qahva. Turkiyada sut hech qachon qahvaga qo’shilmaydi. An’anaviy turk kofesi ko’mirda mayda kurkalarda tayyorlanadi.

Davomi...

Kumpir

Kumpir (kumpir) — sariyog ‘va pishloqli qovurilgan kartoshka va tanlab olish uchun turli xil plombalarning.

Read More

Turkiyaning milliy taomlari

SHARQ VA G’ARB

Turkiyaning milliy taomlari sharq va g’arbning o’ziga xos «uyg’unlashuvi» dir. Ingredientlar har doim eng yangi, ta’mlari achchiq va boy bo’lib, ovqat pishirish va xizmat qilish an’analari ajoyib va ​​saxovatli.

Davomi...

Шиш (Şiş kebabı)

Шиш Этот кебаб внешне не отличается от привычного нам шашлыка. Зато отличается по вкусу из-за специфичного турецкого маринада. Турки предпочитают баранину, этот вариант называют «кузу шиш» («kuzu şiş»). Маринуют в смеси оливкового масла, лука, томатной пасты, соли и перца. Процесс маринования называют «тирбие» («terbiye»).

Килис (Kilis kebabı)

Это блюдо происходит из города Килис на юго-востоке Турции, прямо на границе с Сирией. Блюдо также называют «килис тава», что дословно переводится как «килисская сковородка».

Foto albom

Instagram

Oshpaz taklifi